Master Class – Compoziția fotografică dincolo de cotidian

Shape Image One
Master Class – Compoziția fotografică dincolo de cotidian

Să învățăm compoziție dincolo de reguli și principii

 

V-ați gândit vreodată ca majoritatea elementelor compoziției, dacă nu toate, pot fi considerate elemente ale simbolisticii? Fiecare element inclus în imagine alături de lumină și culoare fac parte din compoziția unui cadru fotografic. Orice mișcare pe care o facem în raport cu subiectul nostru, fie ca este vorba de schimbarea punctului de stație, a unghiului, încadrării sau a momentului în care declanșăm, își va pune amprenta asupra imaginii finale.

 

Vă invităm să descoperiți alături de Luiza Boldeanu cum să folosiți compoziția în avantajul vostru și cum să vă depășești propriile limitele în procesul de creație.

Vom învață să tratăm compoziția ca pe un întreg proces de creație și exprimare a viziunii fotografice, aplecându-ne atât către modalitatea în care includem elementele în cadru cât și pe o serie de principii care ne vor ajuta să ne îmbunătățim semnificativ compoziția fotografică. 

Vom vorbi despre etape, principii, importanța respectării acestora și modalități de încălcare a regulilor stricte ale compoziției. Vom înțelege ce este regula treimilor aplicată, care sunt unghiurile perfecte, ce este echilibrul static sau echilibrul dinamic, cum să ne folosim de contrast sau liniile conducătoare, cum să utilizăm simetria, care sunt elementele cheie și elementele secundare și multe alte astfel de aspecte.

 

Master Class-ul de Compoziție se va desfășura pe durata a 5 săptămânii, cu frecvența de o ședința pe săptămână, iar la final vom avea un workshop de 3 zile în care vom pune în practică tot ce am discutat anterior.

Vom folosi subiectul, indiferent de natura lui, emoția acestuia, poziția lui în cadru, gestica, abordând totodată, minimalismul și simplitatea pentru a crea imaginii de impact cu povești interesante.

 

Master Class – Compoziția fotografică dincolo de cotidian
2 August – 2 Septembrie 2018, București
Durată: 5 săptămâni
Cost: 475 EUR

 

Mai multe informații și înscrierea aici. 

 

Vă așteptăm!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *