Corporate Team Buildings

Shape Image One

Photography talks

test test

Team building corporate

Life in Frames. A Visual Storyteller Experience

Va invitam sa porniti intr-o calatorie transformatoare de auto-descoperire si coeziune in echipa cu experienta noastra captivanta de team building, „Life in Frames: A Visual Storyteller’s Day”. Acest program unic este conceput pentru persoanele care aspira sa-si perfectioneze abilitatile de povestire vizuala, promovand in acelasi timp conexiuni mai profunde în cadrul echipei.

„Life in frames” nu este doar un exercitiu de team building; este o oportunitate de a vedea lumea prin intermediul imaginilor, fiecare participant devenind propriul povestitor vizual. Participantii se vor lansa intr-o zi organizata de activitati, fiecare conceputa pentru a surprinde momente care reflecta perspectivele si naratiunile lor unice.

Exprimarea ideilor si experientelor proprii prin intermediul imaginilor ne ofera o viziune diferita, am putea spune unica asupra lucrurilor. Ne permite sa analizam dintr-un unghi obiectiv ceea ce ne inconjoara – care sunt personajele, cum sunt distribuite rolurile, care este publicul caruia ne adresam sau cum se desfasoara actiunea.

Povestile vizuale grozave implica adesea colaborare si viziune comună. Pe parcursul zilei, participantii se vor angaja in exercitii orientate spre echipa care ii provoaca sa comunice si sa-si armonizeze perspectivele individuale. Aceasta dinamica de colaborare incurajeaza comunicarea deschisa si o apreciere mai profunda pentru diverse puncte de vedere.

„Life in Frames” încurajează participantii sa-si impartaseasca naratiunile vizuale cu echipa, creand un mediu de intelegere si apreciere reciproca. Acest team building nu numai ca adanceste conexiunile, ci si intareste dinamica echipei, oferind perspective si experientele celuilalt.

Ziua se incheie cu o sesiune de reflectie, in care participantii au ocazia sa-si impartaseasca experientele, perspectivele si povestile din spatele cadrelor alese. Acest forum deschis incurajeaza feedback-ul constructiv si intareste valoarea ascultarii si intelegerii in cadrul echipei.

Teambuilding corporate

Lumi paralele

Atelierul “Lumi paralele” va propune o abordare libera si creativa in care fiecare participant isi va da frâu liber atat creativitatii cat si inovatiei.

Fotografia are puterea unica de a dezvalui perspective alternative si naratiuni ascunse. Lumi paralele invita participantii sa exploreze conceptul de paralelism, determinandu-i sa priveasca scenele familiare în moduri cu totul noi. Prin exercitii ghidate, participantii vor învata sa experimenteze cu compozitia, iluminarea si unghiurile pentru a surprinde scene intr-un mod care provoaca punctele de vedere conventionale. Aceasta schimbare de perspectiva incurajeaza creativitatea si deschide usa catre interpretari proaspete ale subiectelor de zi cu zi.

Atelierul indruma participantii in cautarea conexiunilor intre elemente aparent nelegate, demonstrand modul in care diferite lumi se pot intersecta intr-un singur cadru. Acest exercitiu incurajeaza participantii sa gaseasca frumusete si sens neasteptat in mediul inconjurator.

Lumi paralele este mai mult decat un atelier de fotografie; este o explorare a puterii creativitatii, a inovatiei si a gandirii colaborative. Va invitam sa va alaturati noua intr-o experienta de neuitat, care nu numai ca va adanci conexiunile echipei dvs., ci si le va inspira sa vada lumea printr-o lentila noua, creativa.

Different shapes

Atelierul Different shapes este un program ce presupune în stimularea creativității, a inventivității participanților și comunicării.

Prin aceasta activitate încurajăm gândirea outside the box și te invităm să vizualizezi un pic altfel mediului înconjurător. Suntem de părere că inspirația și imaginația sunt două aspecte care ne conturează viziunea asupra mediului în care trăim și a situațiilor pe care le întâmpinăm.

Participanții vor fi împărțiți pe echipe și vor căuta sa realizeze câte 3 fotografii ale unor lucruri ce în imagine pot reda cu totul altceva.

Atelierul își propune să sublinieze faptul că o perspectivă diferita a lumii înconjurătoare sau a unei situații poate avea beneficii multiple. Vom vorbi, de asemenea, despre expresivitate, inventivitate si comunicare.

Pinhole Photography. Creative Perspective

Intra intr-o lume a explorarii vizuale si a ingeniozitatii creative cu atelierul nostru corporativ captivant, Pinhole Photography. Aceasta experienta practica este conceputa pentru a inspira perspective noi, a incuraja colaborarea in echipa si a promova o cultura a creativitatii in cadrul organizatiei dumneavoastra.

Fotografia pinhole este o abordare minimalista a crearii de imagini care invita participantii sa vada lumea intr-o lumina noua. Evitand echipamentele complexe in favoarea simplitatii, acest atelier provoaca notiunile preconcepute si incurajeaza participantii sa gandeasca creativ in limitele constrangerilor.

Team building-ul pune un accent puternic pe colaborare. Echipele vor lucra împreuna pentru a proiecta, construi si perfectiona camerele lor pinhole, subliniind importanta muncii in echipa, a comunicarii si a rezolvarii problemelor. Acest efort de colaborare pregateste scena pentru o zi de explorare creativa si sprijin reciproc. De asemenea, participantii vor invata valoarea atentiei si a intentionalitatii pe masura ce isi compun si isi expun imaginile cu atentie. Această practică incurajeaza o abordare concentrata, cu minte prezenta, care se poate traduce printr-o productivitate crescuta si atentie la detalii la locul de munca.

Pinhole Photography este mai mult decat un atelier; este o oportunitate de a revigora creativitatea echipei tale si de a promova o cultura a inovatiei. Alaturati-va noua pentru o zi care promite schimbarea perspectivelor, consolidarea muncii in echipa si aprinderea unei pasiuni reinnoite pentru creativitate in cadrul organizatiei dumneavoastra.

 

 

 

 

 

Price

Lumen Print: Unleashing Creative Vision

Va invitam intr-o calatorie de descoperire artistica si de coeziune in echipa, intr-o aventura unica care imbina creativitatea, inovatia si o nota de magie. Acest program captivant introduce participantii in lumea captivanta a imprimarii cu lumen, un proces fotografic alternativ care combina arta, stiinta si munca in echipa pentru a crea capodopere fotografice uimitoare folosind puterea luminii solare.

Imprimarea Lumen este un proces rar si fascinant care foloseste lumina naturala pentru a crea imagini fotografice. Atelierul de Lumen print ofera echipei dumneavoastra oportunitatea de a explora aceasta forma de arta intriganta, oferind o experienta practica care incurajeaza creativitatea si exprimarea de sine.

Prin ateliere ghidate, participantii vor invata elementele fundamentale ale tiparirii lumen, inclusiv pregatirea materialelor, expunerea imaginilor si dezvoltarea tiparirilor. Aceasta abordare practica promoveaza munca in echipa, rezolvarea problemelor si comunicarea eficienta, deoarece echipele lucreaza impreuna pentru a crea opere de arta fotografice unice.

Pe masura ce participantii isi creeaza amprentele lumen, acestia vor avea ocazia sa reflecteze asupra alegerilor lor artistice si asupra mesajelor pe care doresc sa le transmita. Acest exercitiu incurajeaza exprimarea de sine, oferind o platforma pentru ca indivizii sa-si impartaseasca perspectivele unice si vocile creative.

Haideti cu noi la un atelier unic si deblocati potentialul ascuns in cadrul echipei dvs. Prin arta tiparirii cu lumen, participantii isi vor folosi creativitatea, vor colabora cu colegii lor si vor obtine o perspectiva noua asupra solutionarii diferitelor obstacole

Capture your vision

Capture your vision este un atelier ce încurajează creativitatea, viziunea, gândirea strategică și spiritul de echipa prin simplul task de a crea o poveste într-o imagine.
Exercițiul este dedicat dezvoltării creativității si inventivității fiecărui participant.
Participanții vor fi împărțiți pe echipe și vor trage un bilețel pe care va fi descris un scenariu dintr-o poveste … puțin altfel.

Echipa noastră va crea mediul propice pentru ca participanții să își poată manifesta viziunea, inițiativa și creativitatea și poate să descoperim împreună un talent înnăscut.