Termeni si conditii

Shape Image One

Condiții de prestare a serviciilor PhotoInsights

—-

PRIVIRE DE ANSAMBLU

Această pagină web aparține PhotoInsights. În conținutul acestui site, termenii „noi”, „nouă” și „nostru” se referă la PhotoInsights. PhotoInsights vă oferă această pagină web, cu toate informațiile, instrumentele și serviciile disponibile pe aceasta, cu condiția acceptării de către dumneavoastră a tuturor clauzelor, condițiilor, politicilor și notificărilor din prezentul document.

Vizitându-ne pagina și/sau achiziționând un produs de la noi deveniți beneficiar al „Serviciilor” noastre și vă angajați să respectați următoarele clauze și condiții („Condiții de prestare a serviciilor”, „Condiții”), inclusiv cele suplimentare la care se face trimitere în prezentul document. Aceste Condiții se aplică tuturor utilizatorilor acestui site, inclusiv dar fără a se limita la utilizatorii care consultă oferta, vânzători, clienți, comercianți și/sau comentatori.

Vă rugăm să citiți cu atenție Condițiile de prestare a serviciilor înainte de a ne accesa sau utiliza pagina web. Accesând sau utilizând orice parte a acestei pagini, sunteți de acord să respectați aceste Condiții. Dacă nu sunteți de acord cu toate clauzele și condițiile acestui acord, nu puteți accesa pagina web sau utiliza serviciile noastre. Dacă aceste Condiții se consideră o ofertă, acceptarea se limitează la clauzele acestora.

Orice caracteristici sau instrumente noi adăugate paginii noastre web sunt acoperite de aceste Condiții. Puteți revizui cea mai recentă versiune a Condițiilor de prestare a serviciilor pe această pagină în orice moment. Ne rezervăm dreptul să actualizăm, schimbăm sau înlocuim aceste Condiții integral sau parțial prin postarea notificărilor și/sau modificărilor pe pagina noastră web. Este responsabilitatea dumneavoastră să vizitați pagina periodic, pentru a verifica dacă au apărut modificări. Utilizarea sau accesarea paginii noastre web după postarea modificărilor reprezintă acceptarea lor.

PRODUSE SAU SERVICII

Ateliere (denumite Ateliere si/sau Workshop), Cursuri și ture foto
Este posibil ca datele de incepere a Atelierelor, Cursurilor sau turelor foto să suporte modificari. Veți fi anunțat atunci când este cazul și vi se va oferi posibilitatea de a participa la un atelier si/sau curs viitor cu aceași tematică sau o rambursare integrală dacă nu puteți participa la atelierul/cursul din noua dată.
Depozitele/ Avansurile al cursuri/ateliere nu pot fi returnate.
Ofertele academiei nu pot fi utilizate cumulativ.

Minorii care participă la atelierele destinate adultilor vor fi însoțiți de un adult. Adultul care însoțește un minor va trebui să achite un loc dacă dorește să participe la activitățile educaționale.
Cursurile rezervate pentru o anumită dată nu sunt transferabile, însă o anumită dată din cadrul unui curs poate fi transferată la următorul curs disponibil. De pildă, dacă nu puteți fi prezent la cea de-a doua zi din atelierul de portretistică, veți fi programat pentru cea de-a doua zi a următorului atelier ținut de același trainer.

Dacă v-ați rezervat locul la un curs printr-un depozit, diferența de plată trebuie achitată până cel târziu cu o săptămână înainte de începerea cursului. Dacă nu ați achitat suma integrală până la această dată, vă veți pierde depozitul și locul la curs, excepție făcând cursurile one to one, unde plata se poate face în 4 tranșe.

Termene de plată

Plata avansului/depozitului inițial va fi efectuată în momentul înscrierii la curs.
Dacă v-ați rezervat locul la un curs printr-un depozit, diferența de plată trebuie achitată până cel târziu cu o săptămână înainte de începerea cursului. Dacă nu ați achitat suma integrală până la această dată, vă veți pierde depozitul și locul la curs, excepție făcând cursurile one to one, unde plata se poate face în 4 tranșe.
Pentru plata integrală veți beneficia de o reducere de 10% din costul total al cursului.
Prețul contractului se calculează în Euro – plătibili, în lei la cursul BNR din data facturării.

Modalități de plată și înscrierea participanților

După completarea formularului vei primi o înștiințare prin care ți se va confirma înscrierea la curs și vei fi contactat de un reprezentant al Academiei.

Plata se poate realiza prin virament bancar în contul nostru deschis la ING Bank București sau prin plata cu cardul pe site, după cum urmează:

 • Online cu card bancar prin operatorul de plăți Paypal, care va procesa și va emite documentele de plată.
 • Plata prin transfer bancar unde procesarea și documentele de plata vor fi emise de către prestator. Detaliile plații prin virament vor fi comunicate fiecărui participant în urma înscrierii.
 • Online cu card bancar prin EuPlatesc (Visă/Maestro/Mastercard).
  • Dacă ați ales metoda de plată “Online prin card bancar” este necesar să completați un formular cu informațiile despre cardul dumneavoastră în pagina securizată a procesatorului de plăți.
  • Plățile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visă și Mastercard (Visă/Visă Electron și Mastercard/Maestro) se efectuează prin intermediul sistemului “3-D Secure” elaborat de organizațiile care asigură tranzacțiilor on-line același nivel de securitate că cele realizate la bancomat sau în mediul fizic, la comerciant.
  • “3-D Secure” asigură în primul rând că nici o informație legată de cardul dumneavoastră nu este transferată sau stocată, la nici un moment de timp, pe serverele magazinului sau pe serverele procesatorului de plăți, aceste date fiind direct introduse în sistemele Visă și Mastercard.
  • Pentru plățile prin card bancar nu este perceput nici un comision!

Pentru ocuparea locului este necesară plata avansului de 25%. Înscrierea/rezervarea unui loc este considerată ca fiind valabilă numai în momentul în care veți achita avansul/depozitul.

Politica de anulare a atelierelor/workshopurilor și cursurilor

Înțelegem că pot apărea circumstanțe în care anularea participării la curs este inevitabilă. Cu toate acestea, cu o lună înainte de începerea unui eveniment, aranjamentele financiare aferente acestuia au fost deja făcute, iar plățile devin total sau parțial nerambursabile. Astfel, se aplică următoarele condiții la momentul contramandării participării:
Mai mult de 4 săptămâni înainte de eveniment – Rambursare integrală, mai puțin depozitul.
1 – 4 săptămâni înainte de eveniment – rambursare 50%
Mai puțin de o săptămână până la eveniment – plățile sunt nerambursabile
Toate depozitele sunt nerambursabile.
Anulările trebuiesc confirmate în scris la contact@photoinsights.ro.

Condiții de sănătate

Prin completarea formularului de înscriere și plata depozitului, participanții certifică faptul că nu suferă de boli psihice sau alte dizabilități care ar putea crea un risc pentru ei sau ceilalți participanți. Ne rezervăm dreptul de a cere o adeverință medicală care să dovedească starea de sănătate a cursanților.
Odată ce înscrierea a fost realizată, circumstanțele medicale vor fi considerate excepții de la aplicarea politicilor de anulare, numai dacă se va prezenta un certificat medical relevant care să ateste imposibilitatea de a participa. În acest caz ne rezervăm dreptul ca în funcție de data anulării să returnăm un anume cuantum din costul serviciilor noastre.

ATELIERE ȘI EVENIMENTE SOCIALE

Atelierele si evenimentele sociale se vor desfășura în orice condiții. Cu toate acestea, în situația puțin probabilă în care un eveniment nu poate avea loc, cursanții vor fi anunțați prin e-mail din timp și li se va rambursa taxa achitată.
Ne rezervăm dreptul de a refuza participarea oricărei persoane care se înscrie la aceste evenimente.
Persoanele delegate participă la evenimentele noastre sociale pe risc propriu. PhotoInsights nu poate fi făcut răspunzător pentru eventualele pierderi sau deteriorări aduse echipamentelor sau pentru eventualele vătămări corporale care pot avea loc în cadrul acestor evenimente. Traineri PhotoInsights vor face instructajul necesar pe fiecare tip de eveniment pentru a se evita astfel de situații.
PRODUSE ȘI/ SAU SERVICII

Ne rezervăm dreptul de a limita numarului si tipul de produse și/sau servicii oferite.
Toate descrierile serviciilor prestate pot fi modificate în orice moment fără notificare prealabilă sau ulterioară, la discreția academiei PhotoInsights. Toate prețurile serviciilor prestate pot fi modificate în orice moment pentru atelierele/cursurile noi fără notificare prealabilă sau ulterioară, la discreția academiei PhotoInsights.
Ne rezervăm dreptul de a retrage orice produs în orice moment. Orice ofertă de produse sau servicii de pe acest site este nulă dacă produsul sau serviciul respectiv este interzis.

GARANȚIE DE RAMBURSARE

Garanție de rambursare în primele 60 de zile – Când studiați fotografia, este important să aveți o abordare practică. Vă rugăm să îndepliniți fiecare cerință corect.
Garanția de rambursare a taxei de curs se bazează pe faptul că ați realizat toate temele și cerințele aferente cursului și că nu ați învățat nimic din ele. Va trebui să ne trimiteți toate fotografiile digitale aferente acestor teme și cerințe, însoțite de o descriere a modului în care le-ați făcut. Imaginile trebuie să conțină toate metadatele și să nu fi fost editate în niciun fel. Dacă suntem de părere că ați făcut greșeli, vă putem solicita să refaceți temele corect înainte de a vă oferi o rambursare.

Pentru a solicita o rambursare, vă rugăm să scrieți la office@photoinsights.ro și vă vom comunica procedura.

TEME ȘI CONCURSURI

Fotografiile înscrise la teme si concursuri trebuie să aparțină fiecărui fotograf in parte.
Fotograful are drept de autor pentru toate lucrările transmise.
Când este cazul, fotograful va fi creditat pentru utilizarea lucrărilor sale.
Fotograful garantează că are dreptul de a transmite aceste lucrări în ceea ce privește autoratul, dreptul de proprietate, drepturile morale, drepturile persoanelor din fotografii, și că nu sunt necesare alte permisiuni sau condiții pentru utilizarea fotografiilor.
Fotograful este de acord că fotografiile transmise pot fi utilizate de PhotoInsights pe conturile sale pe rețelele de socializare, pe pagina sa web și în alte publicații.

CONDIȚII GENERALE

Ne rezervăm dreptul de a refuza prestarea serviciului oricărei persoane, din orice motiv, în orice moment.

Înțelegeți că informațiile dumneavoastră (mai puțin cele legate de cardul de credit) pot fi transferate fără criptare și implică (a) transmisii prin diverse rețele; și (b) modificări, pentru a se conforma și adapta la cerințele tehnice a rețelelor sau dispozitivelor de conectare. Informațiile legate de cardurile de credit sunt întotdeauna criptate la transferul între rețele.

Subtitlurile utilizate în acest acord au scop de facilitare a parcurgerii textului și nu limitează sau afectează conținutul documentului.

DREPTURI DE AUTOR

Copyright © PhotoInsights

Toate drepturile rezervate. Nicio parte din această pagină web nu poate fi copiată, reprodusă, distribuită sau transmisă în niciun fel și prin nicio modalitate, inclusiv prin fotocopiere, înregistrare sau alte metode electronice sau mecanice fără permisiunea prealabilă scrisă a PhotoInsights.

Prin prezenta, declarați că nu veți reproduce, copia, vinde, revinde sau exploata nicio parte a acestei paginii web, a serviciilor sau cursurilor noastre, a accesului la servicii sau a modalităților de contact prin pagina web prin care se furnizează serviciul fără aprobarea noastră prealabilă scrisă.

Obligațiile Cursanților

În calitate de Cursant, declarați, garantați și vă asumați că:

Ați citit, înțeles și sunteți de acord cu politica de prețuri (consultați secțiunea de Prețuri de mai jos) înainte de utilizarea Serviciilor sau de înscrierea la un Curs/Atelier.

Sunteți major. Dacă nu, veți utiliza aceste Servicii doar cu implicarea, acordul și sub supravegherea unui părinte sau tutore legal.

Nu veți încărca, posta sau transmite prin alte modalități mesaje publicitare nesolicitate sau neautorizate, materiale promoționale, mail de tip junk, spam, scrisori în lanț, scheme piramidale sau orice altă formă de solicitare (comercială sau de alt fel) prin intermediul Serviciilor.

Nu veți posta sau transmite conținut sau informații neadecvate, jignitoare, rasiste, răuvoitoare, sexiste, pornografice, false, înșelătoare, incorecte, defăimătoare, calomniatoare sau care încalcă alte legi și reglementări.

Nu veți copia, modifica, încerca să deconstruiți, nu veți reproduce, distribui, divulga public, presta în public, comunica publicului, crea lucrări derivate din, deteriora, defăima, mutila, accesa în mod nepermis, disturba sau exploata în orice fel Conținutul societății noastre, Serviciile, Cursurile sau Comentariile/Contribuțiile transmise, cu excepția situațiilor permise de aceste Condiții sau Instructorul relevant, după caz.

Nu veți reîncadra sau încastra Serviciile pentru a le ocoli.

Nu veți prelua identitatea unei alte persoane și nu veți accesa Contul unei alte persoane fără permisiune.

Nu veți introduce niciun virus, worm, spyware sau orice alt software malițios care poate avaria sau deturna operarea vreunui echipament hardware, de telecomunicații, a vreunui produs software sau a oricărui alt aspect al Serviciilor sau operării acestora; nu veți utiliza modalități precum scrape, spider, roboți sau orice alte mijloace automate de a accesa Serviciile.

MODIFICĂRI ADUSE SERVICIILOR ȘI PREȚURILOR

Prețurile produselor noi adăugate pe pagina web pot fi schimbate fără notificare.

ACURATEȚEA INFORMAȚIILOR DE AUTENTIFICARE ȘI TARIFARE

Ne rezervăm dreptul de a refuza orice comandă pe care o plasați. La propria discreție, putem limita sau anula cantitățile achiziționate per persoană, gospodărie sau comandă. Aceste restricții pot include comenzi plasate de sau sub același cont, card de credit și/sau comenzi care utilizează aceeași adresă de facturare și/sau livrare. În eventualitatea în care facem o modificare sau anulăm o comandă, vom încerca să vă anunțăm la adresa de e-mail și/sau de facturare/ numărul de telefon oferit la momentul plasării comenzii. Ne rezervăm dreptul de a limita sau interzice comenzile care, conform judecății noastre, par plasate de comercianți, revânzători sau distribuitori.

Sunteți de acord să oferiți informații curente, complete și corecte de facturare și autentificare pentru toate achizițiile făcute din magazinul nostru. Sunteți de acord să vă actualizați prompt contul și alte informații, inclusiv adresa de e-mail și numărul și data de expirare a cardului de credit pentru a putea finaliza tranzacțiile dumneavoastră și pentru a vă putea contacta la nevoie.

LINK-URI CĂTRE TERȚI

Anumite conținuturi, produse și servicii disponibile prin intermediul Serviciului nostru pot include materiale ale terților.

Link-urile terților pe acest site vă pot direcționa către pagini ale unor terți care nu sunt afiliați cu noi. Nu suntem responsabili de examinarea sau evaluarea conținutului sau acurateței acestora și nu garantăm și nu avem nicio răspundere sau responsabilitate pentru materiale sau pagini web ale terților sau pentru orice alte materiale, produse sau servicii ale terților.

Nu răspundem de daune legate de achiziția sau utilizarea bunurilor, serviciilor, resurselor, conținutului și oricăror alte tranzacții aferente paginilor terțe. Vă rugăm să citiți cu atenție politicile și practicile terților și să vă asigurați că le înțelegeți bine înainte de a desfășura orice tranzacție. Vă rugăm să adresați orice sesizare, revendicare sau întrebare legată de aceste produse terților respectivi.

COMENTARII ALE UTILIZATORILOR, FEEDBACK ȘI ALTE TRANSMISII

Dacă, la cererea noastră, trimiteți anumite comunicări (de pildă participări la concursuri) sau, fără solicitarea noastră, trimiteți idei creative, sugestii, propuneri, planuri sau alte materiale, online, prin e-mail, poștă sau altfel (aceste contribuții numindu-se împreună „comentarii”), sunteți de acord cu faptul că putem, în orice moment și fără restricții, să le edităm, copiem, publicăm, distribuim, traducem și utilizăm în orice mediu. Nu avem și nu vom avea nicio obligație (1) să păstrăm confidențialitatea comentariilor trimise; (2) să vă plătim vreo compensație pentru acestea; sau (3) să răspundem la ele.

Putem – însă nu avem nicio obligație în acest sens – să monitorizăm, edităm sau ștergem comentarii pe care le considerăm, la propria discreție, nelegale, jignitoare, amenințătoare, calomniatoare, defăimătoare, pornografice, obscene sau problematice în orice fel, sau care încalcă drepturile de proprietate intelectuală ale unei părți sau prezentele Condiții de prestare a serviciilor.

Comentariile dumneavoastră nu vor încălca drepturile terților, inclusiv cele de proprietate intelectuală, mărci înregistrate, confidențialitate, dreptul la persoană sau orice alte drepturi personale și proprietare. Acestea nu vor conține materiale nelegale, abuzive sau obscene, nu vor conține viruși sau alte programe software malițioase care ar putea afecta în orice fel operarea Serviciului sau a vreunei pagini afiliate. Nu aveți dreptul de a utiliza o adresă de e-mail falsă, de a pretinde că sunteți altcineva sau de a ne înșela (pe noi sau pe alți terți) cu privire la originea comentariilor dumneavoastră. Sunteți unicul responsabil pentru comentariile făcute și pentru acuratețea acestora. Nu ne asumăm nicio responsabilitate și nicio răspundere pentru comentariile postate de dumneavoastră sau de vreun terț.

DATE CU CARACTER PERSONAL

Transmiterea datelor dumneavoastră cu caracter personal prin magazin este acoperită de Politica noastră de confidențialitate.

UTILIZĂRI INTERZISE

În plus față de alte interdicții prevăzute în Condițiile de prestare a serviciilor, este interzisă utilizarea acestei pagini web sau a conținutului acesteia: (a) în orice scop nelegal; (b) pentru a solicita altora să comită fapte ilegale sau să participe la comiterea acestora; (c) pentru a încălca orice reglementare, regulă, lege sau ordonanță locală internațională, federală, provincială sau statală; (d) pentru a încălca drepturile noastre sau ale altora de proprietate intelectuală; (e) pentru a hărțui, abuza, insulta, face rău, defăima, calomnia, intimida sau discrimina o persoană sau mai multe pe bază de gen, orientare sexuală, religie, etnie, rasă, vârstă, naționalitate sau dizabilitate; (f) pentru a transmite informații false sau înșelătoare; (g) pentru a încărca sau transmite viruși sau orice fel de software malițios care va fi sau poate fi utilizat într-un mod care va afecta funcționalitatea sau operarea Serviciului sau a oricăror pagini afiliate; (h) pentru a aduna sau urmări datele cu caracter personal ale altor persoane; (i) pentru a comite fapte precum spamming, phishing, pharming, pretext, spider, crawl sau scrape; (j) în orice scop obscen sau imoral; sau (k) pentru a disturba sau ocoli caracteristicile de securitate ale Serviciului sau ale oricăror pagini afiliate. Ne rezervăm dreptul de a vă interzice utilizarea Serviciului sau a oricărei pagini afiliate în cazul încălcării acestor prevederi.

PRECIZĂRI LEGALE ÎN CEEA CE PRIVEȘTE GARANȚIILE; LIMITAREA RĂSPUNDERII

Nu garantăm, afirmăm sau justificăm că utilizarea serviciului nostru va fi neîntreruptă, mereu punctuală, sigură sau lipsită de erori. Acest lucru se datorează altor factori aflați în afara controlului nostru, precum calitatea accesului la Internet.

Ori de câte ori este posibil, vă vom anunța cu privire la orice lucrări de mentenanță la pagina noastră; cu toate acestea, înțelegeți că periodic putem întrerupe serviciul pe anumite perioade de timp sau îl putem anula fără să vă anunțăm.

Vă asumați riscurile aferente utilizării sau inabilității dumneavoastră de utilizare a serviciului nostru. Serviciul și toate produsele și serviciile oferite dumneavoastră prin intermediul serviciului (cu excepția situațiilor prevăzute expres de către noi) sunt livrate „ca atare” în beneficiul dumneavoastră, fără declarații, garanții sau condiții explicite sau implicite, inclusiv garanțiile sau condițiile comerciale, cu privire la calitate, adecvare pentru un anumit scop, durabilitate, drept de proprietate și neîncălcare.

PhotoInsights și administratorii, persoanele din conducere, angajații, afiliații, reprezentanții, contractanții, stagiarii, furnizorii, prestatorii de servicii sau licențiatorii noștri nu răspund de nicio vătămare, pierdere, revendicare său daună directă, indirectă, incidentă, punitivă, specială sau ulterioară de niciun fel, inclusiv dar nelimitându-se la pierderi de profit, de venituri, economii, date, la costuri de înlocuire sau orice daune similare, bazate pe răspundere contractuală, delictuală (inclusiv neglijență), strictă sau de altfel, care rezultă din utilizarea de către dumneavoastră a serviciului sau a produselor, și de nicio altă revendicare legată în vreun fel de utilizarea serviciului sau a produselor de către dumneavoastră, inclusiv dar nelimitându-se la erori sau omisiuni de conținut, pierderi sau daune de orice fel atrase în urma utilizării serviciului sau conținutului (sau produselor) postate, transmise sau puse la dispoziție prin intermediul serviciului, chiar dacă li s-a comunicat posibilitatea ocurenței acestora. Datorită faptului că unele state sau jurisdicții nu permit excluderea sau limitarea răspunderii pentru daune ulterioare sau incidente, în aceste state răspunderea noastră va fi limitată în măsura permisă de lege.

DESPĂGUBIRE

Sunteți de acord să despăgubiți și exonerați PhotoInsights și compania-mamă, subsidiarii, afiliații, partenerii, personalul de conducere, administratorii, agenții, contractanții, licențiatorii, prestatorii de servicii, subcontractanții, furnizorii, stagiarii și angajații noștri împotriva oricăror revendicări sau pretenții, inclusiv tarife avocațiale, ridicate de terți și care rezultă din încălcarea de către dumneavoastră a acestor Condiții de desfășurare a afacerilor sau a prevederilor documentelor la care se face referire în acestea, sau prin încălcarea de către dumneavoastră a unei legi sau a drepturilor unor terți.

CLAUZA DE SEPARABILITATE

În eventualitatea în care o prevedere a acestor Condiții se consideră nelegală, nulă sau neaplicabilă, aceasta va rămâne aplicabilă în măsura permisă de legislația aplicabilă, iar partea neaplicabilă a acesteia se consideră eliminată din aceste Condiții. Eliminarea nu afectează valabilitatea și aplicabilitatea prevederilor rămase.

REZILIERE

Obligațiile și angajamentele părților atrase înainte de încetarea acestui acord rămân aplicabile și după această dată.

Aceste Condiții sunt aplicabile, cu excepția situației în care sunt reziliate în mod expres de dumneavoastră sau de către noi. Puteți rezilia aceste Condiții în orice moment, anunțându-ne că nu mai doriți să ne utilizați Serviciile, sau când încetați utilizarea paginii noastre web.

Dacă suspectăm sau ajungem la concluzia că ați încălcat vreo condiție sau prevedere a acestui document, putem rezilia acest acord în orice moment fără notificare, caz în care rămâneți răspunzător pentru toate daunele cauzate până la data rezilierii, inclusiv; și/sau vă putem refuza accesul la Serviciile noastre (parțial sau integral).

CLAUZA DE INTEGRALITATE

Neexercitarea sau neaplicarea de către noi a vreunui drept sau a vreunei prevederi din prezentul nu reprezintă o renunțare la acest drept sau la această prevedere.

Aceste Condiții de prestare a serviciilor și orice politici și reguli de funcționare postate de noi pe acest site sau în legătură cu Serviciul reprezintă întregul acord și întreaga înțelegere dintre dumneavoastră și noi, și vă guvernează utilizarea Serviciilor, înlocuind orice alte acorduri, comunicări și propuneri anterioare sau contemporane, scrise sau verbale, între dumneavoastră și noi (inclusiv dar nelimitându-se la versiuni anterioare ale Condițiilor de prestare a serviciilor).

Eventualele ambiguități în interpretarea acestor Condiții nu vor fi interpretate în defavoarea părții care le-a întocmit.

LEGEA APLICABILĂ

Aceste Condiții de prestare a serviciilor și orice acorduri separate prin intermediul cărora vă oferim Serviciile vor fi guvernate de și interpretate conform legislației române in vigoare.

MODIFICĂRI ALE CONDIȚIILOR DE PRESTARE A SERVICIILOR

Puteți revizui cea mai recentă versiune a Condițiilor de prestare a serviciilor la această adresă în orice moment.

Ne rezervăm dreptul, la propria noastră discreție, să actualizăm, schimbăm sau înlocuim aceste Condiții integral sau parțial prin postarea notificărilor și modificărilor pe pagina noastră web. Este responsabilitatea dumneavoastră să vizitați pagina periodic, pentru a verifica dacă au apărut modificări. Utilizarea sau accesarea paginii noastre web sau a Serviciului după postarea modificărilor aduse acestor Condiții reprezintă acceptarea lor.

DATE DE CONTACT

Ne puteți trimite întrebări referitoare la Condițiile de prestare a serviciilor la contact@photoinsights.ro.