O fotografie nu este doar o fotografie. Workshop de fotografie – Portretul artistic

Shape Image One
O fotografie nu este doar o fotografie. Workshop de fotografie – Portretul artistic

Atunci când ne gândim la portretul artistic ne vin în minte o serie de imagini, idei sau concepte. Însă nu de fiecare dată știm cum să le punem în practică.

 

Se spune că omul cât trăiești învață! Așa este și cu fotograful – cât trăiește învață. Ce învață? Ei bine, aici depinde cel mai mult de cât de curios și interesat de domeniu este acel fotograf. Un fotograf bun este acela care investește mereu în educația sa fotografică și nu numai. Este acel fotograf care știe cum să empatizeze în orice context cu subiectul său și de fiecare dată reușește să surprindă în cadrele sale esența clipelor de aur.

 Academia Photo Insights, alături de Luiza Boldeanu (Marinaș) și Tatiana Volontir ți-a pregătit un workshop de fotografie, care te va surprinde, cu siguranță, într-un mod plăcut. Ne vom juca cu lumina, recuzita și compoziția reușind să comunicăm ideile și conceptele noastre. Vom pune accent pe creativitate, interactivitate, autenticitate, practică și feedback constructiv pe întreaga durată a workshop-ului.

Este vorba de Workshop-ul De Fotografie – PORTRETUL ARTISTIC – poți considera că este acel gen de workshop de la care nu poți lipsi. Îți oferă o serie de beneficii și îți deschide multe uși în domeniul fotografiei artistice și nu numai.

 

portretul artistic
© Tatiana Volontir, Canon EOS 5D Mark II, f/4.0, 1/100 s, ISO 200

 

5 Motive principale pentru care să te înscrii la Workshop-ul de fotografie artistică, din data de 28-30 Septembrie 2018:

 • Poți învăța fotografie de la traineri experimentați ( Luiza Boldeanu & Tatiana Volontir)
 • Vei întâlni oameni pasionați și dornici de a studia arta fotografică alături de tine, deci îți poți face prieteni pe măsură
 • Mediul de lucru este unul cald și interactiv, părerea ta contează și orice idee creativă pe care o ai poate fi pusă în practică
 • Vei primi feedback constructiv în timp real pe tot parcursul Workshop-ului de la trainerii noștri cu experiență
 • Vei cunoaște metode de lucru noi, prin care să-ți dezvolți imaginația, comunicarea cu subiectul, relația cu privitorul, abilitatea de a spune povești prin imagini, s.a.m.d.

La finalul acestui workshop vei înțelege rolul decisiv pe care îl ai în crearea unui personaj sau a unei povești fotografice de impact. Vei ști cum să folosești principiile de bază în procesului de creație și vei cunoaște planificarea unui proiect fotografic de la 0.

 

portretul artistic
© Luiza Boldeanu, Nikon D700, 50mm, f/3.5, 1/320s, ISO 200

 

Ce trebuie să știi despre acest Workshop:

 • Înscrierile au început, vezi aici
 • Locurile sunt limitate (maxim 10)
 • Vei primi suportul digital al seminarelor
 • Prețul este unul special (este workshop-ul care deschide sezonul de toamnă)
 • Workshop-ul este dedicat fotografilor intermediari
 • Este un workshop intensiv

Așadar, te așteptăm cu drag, la un workshop de fotografie intensiv prin care să descoperi că O fotografie nu este doar o fotografie în 3 zile consecutive, mai multe detalii vei găsi aici.

 

portretul artistic
© Luiza Boldeanu, Nikon D700, 70-200mm, f/2.8, 1/320s, ISO 100

 

Foto articol: Luiza Boldeanu, Tatiana Volontir

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *