Cum a fost la Masterclass-ul de Compoziție fotografică

Shape Image One
Cum a fost la Masterclass-ul de Compoziție fotografică

Tocmai ce am încheiat workshopul dedicat Masterclass-ului de compoziție și abia așteptam să vă împărtășim experiența noastră.

 

Se spune că o fotografie reușită este acea fotografie de care nu îți poți dezlipi ochii câteva secunde bune sau poate chiar minute. Pe perioada masterclass-ului am încercat să împărtășim cu participanții ce înseamnă o compoziție fotografică bună, care sunt principiile care stau la baza armoniei vizuale și cum să utilizăm regulile ce stau la baza compoziției într-un mod artistic.

Suntem tare fericite că am cunoscut sau am reîntâlnit oameni minunați cu care împărtășim aceeași pasiune, și anume fotografia. Ne bucurăm tare că ni s-au intersectat cărările și sperăm să ne revedem cât mai curând.

 

Cursuri de fotografie
© PhotoInsights Academy

 

Pe parcursul celor 5 săptămâni și a zilei de workshop, participanții au descoperit și experimentat cum să folosească fiecare element al compoziției în redarea ideii sau conceptului ales și cum să așeze componentele principale sau secundare în imagine.

 

 

Iată câteva din temele dezbătute pe timpul cursului:

  • Ce reprezintă o compoziție fotografică simplă;
  • Care sunt modalitățile de a crea o compoziție captivantă;
  • Cum ne poate ajuta compoziția în reprezentarea vizuală a unui concept;
  • Lumina ca element de compoziție;
  • Design și armonie vizuală;
  • Ce rol are culoare în compoziția fotografică;
  • Poziționarea elementelor în cadru;
  • Cum să vedem creativ;

 

Cursuri de fotografie
© PhotoInsights Academy

 

Mulțumim tare mult participanților, Roxanei, care a fost extraordinară și întregii echipe PhotoInsights. De asemenea, mii de mulțumiri STAY by „Coffee 2 Go” pentru suport și găzduire pe perioada cursului.

 

Scoala de fotografie
© PhotoInsights Academy

 

Cum s-a desfășurat workshopul dedicat masterclass-ului poți vedea în imaginile de mai jos, iar întreaga galerie o poți găsi pe pagina de facebook PhotoInsights Academy. Pentru ca trăim în era digitală hai să ne împrietenim si să ținem legătura pe Facebook, aici, sau pe Instagram, aici.

 

Workshop foto
© PhotoInsights Academy

 

Următoarele noastre cursuri de fotografie, cursuri de tip masterclass, cursuri de fotografie pentru copii sau workshopuri foto le găsiți pe site-ul nostru www.photoinsights.ro.

 

Abia așteptăm să ne cunoaștem sau să ne revedem!

Text: Luiza Marinaș
Foto: Elena Corbu & Luiza Marinaș

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *