Câteva gânduri despre Workshopul de Portret Artistic

Shape Image One
Câteva gânduri despre Workshopul de Portret Artistic

Am fost la workshop și ne-am gândit să vă împărtășim experiența noastră

 

Știți ce ne place cel mai mult în timpul și după un workshop? Ca avem posibilitatea de a da mai departe toate cunoștințele noastre, ca ne putem împărtăși experiențele, că putem „atinge” alți fotografi ajutându-i, sperăm noi, să se dezvolte din punct de vedere artistic.

 

Workshop de fotografie
© PhotoInsights Academy

 

Iată că am mai încheiat un workshop de fotografie artistică, unde preț de un weekend am fost înconjurate de oameni faini, pasionați și dornici să învețe și să descopere cât mai multe lucruri. Suntem foarte fericite ca v-am avut alături și sperăm să ne revedem curând.

 

Workshop de fotografie
© PhotoInsights Academy

 

Au fost 3 zile consecutive intense, pline de armonie și voie bună, în care am discutat, am schimbat opinii, ne-am împărtășit din experiențele proprii, am îmbinat armonios partea teoretică cu cea practică, aplecându-ne mai mult pe cea din urmă.

Anita și Laura ne-au pus la dispoziție timpul lor și ne-au ajutat să punem în practică conceptele fiecărui participant în parte. În general, modele noastre sunt oamenii obișnuiți, nu modele profesioniste, lucru ce ajutată foarte mult când vorbim despre comunicarea cu subiectul.

 

 

Iată câteva aspecte ce le-am atins în timpul workshopului:

  • Ce reprezintă fotografia artistică
  • Cum se construiește un concept plecând de la idee
  • Cum se construiește un cadru, odată având conceptul
  • Cum găsești ideea pe care să lucrezi
  • Importanța elementelor ce compun un cadru
  • De ce este importantă postprocesarea
  • Cum folosim lumina și compoziția în imaginile noastre
  • Cum ne exprimăm prin intermediul fotografiei
  • Cum comunicăm o idee

 

Workshop de fotografie
© PhotoInsights Academy

 

Cum în fotografie ne putem exprima mai ușor, am lăsat mai jos câteva imagini descriptive de la workshop. Galeria întreagă ce spune povestea acestui workshop o puteți găsi pe pagina de Facebook PhotoInsights Academy.

 

Workshop de fotografie
© PhotoInsights Academy

 

Dacă sunteți curioși ce evenimente sau acțiuni avem pe viitor și ce cursuri vă punem la dispoziție, te așteptăm pe www.photoinsights.ro.

De altfel, dacă doriți să aflați noutățile și să ținem legătura, ne puteți urmări pe Facebook, aici, sau pe Instagram, aici

 

Mulțumim tare mult participanților la workhsop, frumoaselor noastre modele și întregii echipe PhotoInsights. De asemenea mulțumim Terroirs Boutique du Vin și Vilei Katharina pentru găzduire.

Pe curând!

 

Text: Luiza Marinaș
Foto: Raluca Arhire & Luiza Marinaș

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *