Următoarele cursuri de fotografie la PhotoInsights Academy

Shape Image One
Următoarele cursuri de fotografie la PhotoInsights Academy

Poate că până acum am reușit să vă surprindem sau nu, dar de acum încolo că ar fi bine să vă obișnuiți cu surprize din partea noastră pentru că vă pregătim o serie înfloritoare de evenimente și cursuri de fotografie unice.

Evenimentele noastre sunt dedicate atât adulților cât și copiilor. Așa că dacă ești pasionat de fotografie și ai un copil cu vârsta cuprinsă între 9 și 17 ani vă așteptăm să veniți împreună la cursurile și atelierele noastre de fotografie. Spunem “împreună” pentru că ne-am mărit gama de cursuri și de acum avem atât ateliere foto de weekend pentru copii cât și masterclass-uri pentru adulții pasionați de fotografie și nu doar cursurile foto individuale sau workshop-urile de portret artistic pe care le cunoașteți deja.

 

Următoarele evenimente se desfășoară în București și Brasov, după cum urmează:

  • pe 17 mai 2019 v-am pregătit Masterclass-ul dedicat Compoziției Fotografice Dincolo de Cotidian > Susținut de Luiza Marinaș (Boldeanu) – mai multe detalii despre program, preț și desfășurare găsiți aici.

 

 

  • pentru 1 iunie 2019 am pregătit un Atelier de Fotografie Creativă dedicat exclusiv copiilor și adolescenților > Susținut de Elena Corbu – mai multe detalii despre desfășurare și preț găsiți aici.

 

 

Iar apoi pe 21-23 iunie 2019 venim la Brașov cu un nou Workshop de fotografie artistică > Susținut de Luiza Marinaș (Boldeanu) și Raluca Arhire – mai multe detalii despre program, preț și desfășurare găsiți aici.

 

 

Care sunt beneficiile fotografiei într-o epoca a vitezei?

 

Trăim în epoca vitezei, facem totul rapid, vrem rezultate imediate și de multe ori se întâmplă să simțim că nu avem timp să trăim cu adevărat sau pur și simplu trecem pe lângă frumosul care ne înconjoară.

Fotografia este calea prin care putem opri timpul în loc în cele mai frumoase momente ale vieții noastre și tot fotografia este metoda prin care ne putem pune focusul pe timpul prezent.

Pentru a putea face posibilă și mai simplă comunicarea sentimentelor și emoțiilor noastre prin intermediul fotografiei avem nevoie să știm câteva lucruri importante care se află la baza compoziției. Fie că vorbim despre fotografia de stradă – care ne învață să privim creativ lumea în care ne aflăm zi de zi, fotografia de portret prin care surprindem o anumită stare sau o anumită perioadă a vieții. Ori despre fotografia de călătorie, care ne permite să aducem acasă părți frumoase ale noilor experiențe și să le împărtășim cu cei dragi, este necesar să știm cum să ne facem remarcate imaginile dincolo de cotidian.

 

Prin intermediul fotografiei reușim:

  • să aducem mai aproape privitorul de povestea pe care am trăit-o fotografi fiind
  • să împărtășim cele mai interesante și profunde evenimente cu cei dragi nouă
  • să dovedim anumite fapte și întâmplări, ale vieții de zi cu zi, într-un mod aparte
  • să descoperim și redescoperim viața în toate formele sale
  • să scriem povești în imagini care vor dăinui secole la rând prin emoția pe care reușim să o transmitem
  • să privim creativ și recreativ fiecare secundă a vieții, găsindu-i sensul mult căutat

Acestea sunt doar câteva aspecte pe care le expunem prin intermediul cursurilor noastre de fotografie. Mai mult decât atât, dacă îți place să studiezi și să lucrezi în propriul ritm ai oportunitatea să te înscrii la cursurile individuale și personalizate de fotografie pe care le-am reluat de curând – aici.

 

Articol și foto de Elena Corbu, Luiza Marinaș (Boldeanu) și Raluca Arhire

Pe rețelele de socializare ne puteți găsi astfel PhotoInsights Academy  și photoinsights_academy.

Vă așteptăm cu entuziasm!

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *