De ce sa ne alegeti pe noi?

Shape Image One

Misiunea noastră

Credem că fotografia este arta de a vedea, de a simți, de a acorda atenție detaliilor și de a comunica vizual prin spectrul celui mai cunoscut limbaj, și anume cel vizual. Misiunea noastră este de a te ajuta atât să descoperi tainele fotografiei cât și să te descoperi pe tine însuți. Alături de noi vei învăța cum să te exprimi vizual, cum să îți găsești propriul stil, cum să îți comunici cât mai ușor ideile, emoțiile sau întâmplările ale căror spectator ești la un moment dat.

Academia PhotoInsights te va ajuta:

  • să spui povești inedite în fotografiile tale;
  • să surprinzi lucrurile obișnuite într-un mod neobișnuit;
  • să pictezi cu lumină și să folosești simbolurile pentru a-ți exprima viziunea;
  • să anticipezi momentele cheie și să surprinzi subiectul în clipa decisivă;
  • să comunici cu subiectul într-un mod simplu și empatic;
  • să editezi imaginea surprinsă într-un fel caracteristic genului dorit;
  • să îți construiești de la zero portofoliul într-o formă organizată, logică și simplă;
  • să îți editezi imaginile în funcție de tipul de fotografie preferat

De Ce PhotoInsights

Fotografia este arta de a spune povești în imagine. Te invităm să descoperim împreună care sunt principiile care stau la baza fotografiilor excepționale, fie că vorbim de partea tehnică (camera foto, expunere, compoziție), sau de partea creativă (simbolistică, elemente senzoriale, armonie vizuală, emoție sau stare).

Academia PhotoInsights îți propune o varietate de cursuri precum Cursuri Individuale, Masterclass-uri, Workshop-uri, Ture foto, Cursuri dedicate copiilor și adolescenților din care să alegi exact ceea ce ți se potrivește pentru a aprofunda tipul de fotografie pe care-l îndrăgești.

Indiferent dacă te afli la începutul călătoriei tale în lumea fascinantă a fotografiei sau dacă ai început deja să îți expui lucrările sau să fii publicat, ești binevenit în frumoasa comunitate a Academiei PhotoInsights. Academia noastră oferă cursuri pentru toate categoriile de vârstă și orice nivel de pregătire, atât online, cât și în sala de curs.

Odată cu evoluția tehnologică, fotografia a devenit o necesitate și un limbaj de comunicare. Astfel, majoritatea își doresc să cunoască bazele fotografiei, să mânuiască un aparat de fotografiat pe mod manual și să cunoască bazele editării. La PhotoInsights, aceste baze tehnice reprezintă doar 10% din ceea ce vei învăța.

Punem accentul pe armonie, simplitate și pe abilitatea fotografului de a transmite emoții, stări, povești și trăiri autentice. Dacă stăpânești aspectele tehnice, poți face fotografii corecte, însă doar un ochii educat din punct de vedere artistic poate compune o fotografie memorabilă, care te face să simți, să gândești, să admiri o stare sau să-ți imaginezi o poveste. Academia PhotoInsights este locul ideal pentru a te educa vizual, studiind lucrări celebre, artiști consacrați, curente, genuri, școli, mișcări și perioade.

Atenția noastră se concentrează asupra ta. Un fotograf fericit este cel căruia îi place ceea ce face, se regăsește în propriile lucrări și are impact în societatea din care face parte. La PhotoInsights vei găsi genul tău fotografic preferat, astfel încât să te exprimi și să-ți pui în valoarea capacitățile creatoare. Dacă ai găsit deja acest gen, poți participa la cursurile sau turele foto tematice, axate pe genul ales de tine. De asemenea, vei cunoaște fotografi de vârsta ta, cu interese comune, alături de care vei evolua, vei face schimb de experiență și vei învăța să lucrezi în echipă.

[rt-testimonial id="7402" title="Testimonials"]