Productie video

Shape Image One

Spunem povestea în mai multe imagini, fară limite

Crearea unui videoclip este o modalitate mai bună și mai eficientă de a prezenta informații. În medie, videoclipurile de pe rețelele sociale sunt distribuite cu 1200% mai mult decât textul și imaginile.

Reels & Social Media

Prezentari imobiliare

În lumea imobiliară, prezentările sunt o parte esențială a câștigării potențialilor clienți și a încheierii de oferte. Indiferent dacă prezentați unui grup de investitori, unui potențial cumpărător sau unui vânzător, prezentarea dvs.

Spoturi video marketing

Video marketing-ul este o strategie de marketing digital care utilizează conținut video pentru a promova un produs, serviciu sau marcă.

Filmări corporate, evenimente, conferințe

Lucrăm pentru succesul întâlnirilor organizate de partenerii noștri. Cel mai mult ne place să suprindem atmosfera intensă creată ad-hoc într-o sală de conferințe, în aer liber la un team building sau la o petrecere aniversară a companiei tale.

Filmare si fotografiere aeriana – drona

Sedintele de filmare cu drona sunt o noutate introdusa in ultimii ani in portofoliul profesionistilor care ofera pachete foto-video. Iar doritorii unor astfel de servicii sunt din ce in ce mai numerosi.

Filmari clipuri

Clipuri video de prezentare cu filmări de la sol și din aer pentru evenimente, imobiliare, domeniul hotelier (HORECA), corporate și office.

Filmari interviuri si podcasturi

Îți punem la dispoziție studioul nostru profesional, dotat cu sunet de ultima generație și camere ce înregistrează 4K, precum și o echipă tehnică dedicată să îți facă ideile să devină realitate!

Animatia Digitala ofera dinamica de care ai nevoie

Prin utilizarea publicității într-o formă mai creativă, afacerea ta lasă o impresie memorabilă clienților. Animația digitală este ușor de înțeles, distractivă și se pot face modificări infinite.

Videoclipuri animate

Spor publicitar animat

Un spot comercial animat este un instrument de marketing puternic, rentabil si explică un mesaj complex într-o formă simplă și creativă.

Insta story animate

Te promovezi pe Instagram? Atunci hai să trecem la următorul nivel prin Instagram Story Creative. Sigur ieși în evidență cu acest tip de video!

Animatie flat 2D

Acest tip de publicitate NU plictisește cu explicații lungi. Din contră, implică publicul, îi atrage atenția și îl face să fie interesat.

Daca esti gata sa pasesti intr-o imagine mai mare a succesului, hai sa vorbim!

Așteptăm mereu cu nerăbdare să aducem la lumină proiectele noi sau să dăm culoare proiectelor existente. Niciun proiect nu este prea ambițios pentru noi, spune-ne ideea ta și o vom realiza!