logo

Bucuresti

PhotoInsights

09:00 - 21:00

Luni - Vineri

Cunoaște echipa

Suntem o echipă de fotografi pasionați de artă și povești, gata să împărtășim cu tine tainele fotografiei, într-un mod prietenos, cald și serios. PhotoInsights este locul ideal unde poți învăța cum să spui povești în imagini într-o manieră simplă și creativă. Credem cu tărie că educația vizuală te poate dezvolta într-un mod armonios, atât ca fotograf cât și ca om.

Te invităm să descoperim împreună care sunt principiile care stau la baza fotografiilor excepționale, fie că vorbim de partea tehnică (camera foto, expunere, compoziție) sau de partea creativă (simbolistică, elemente senzoriale, armonie vizuală, emoție sau stare).

Astfel, îți propunem o varietate de cursuri precum Cursuri Individuale, Masterclass-uri, Workshop-uri, Ture foto, Cursuri de grup, Cursuri dedicate copiilor și adolescenților din care să alegi exact ceea ce ți se potrivește pentru a aprofunda tipul de fotografie pe care-l îndrăgești.

Cine suntem

Credem că fotografia este arta de a vedea, de a simți, de a acorda atenție detaliilor și de a comunica vizual prin spectrul celui mai cunoscut limbaj, și anume cel vizual. Misiunea noastră este de a te ajuta atât să descoperi tainele fotografiei cât și să te descoperi pe tine însuți. Alături de noi vei învăța cum să te exprimi vizual, cum să îți găsești propriul stil, cum să îți comunici cât mai ușor ideile, emoțiile sau întâmplările ale căror spectator ești la un moment dat.

Luiza Marinas

Trainer Coordonator

Bună, mă numesc Luiza și îmi place să colecționez amintiri. Locurile pe care le-am vizitat și oamenii pe care i-am cunoscut de-alungul timpului m-au format ca om și mi-au îmbogățit atât bagajul de cunoștințe cât și sufletul.

În 2007 am descoperit

...Citeste mai mult
Luiza Marinas

Trainer Coordonator

Bună, mă numesc Luiza și îmi place să colecționez amintiri. Locurile pe care le-am vizitat și oamenii pe care i-am cunoscut de-alungul timpului m-au format ca om și mi-au îmbogățit atât bagajul de cunoștințe cât și sufletul.

În 2007 am descoperit fotografia. Această descoperire, mi-a adus curând mai mult decât mi-am imaginat vreodată. Fotografia a creat punți de comunicare între mine și subiectele mele, între mine și cei care îmi vedeau imaginile și nu în ultimul rând, intre subiectele mele și privitorii. Până a apăsa pe butonul declanșator, ascultam poveștile oamenilor și ale locurilor. Am început să-mi doresc ca prin fotografie să pot povesti celorlalți ceea ce îmi era împărtășit mie.

Am colecționat povesti din: România, Nepal, Argentina, India, Vietnam, Indonezia, Sri Lanka, Thailanda, Iordania și alte țări mai mult sau mai puțin exotice.

Fotografia documentară mă atrage poate cel mai mult, însă am simțit la un moment dat să transmit prin imagini trăirile din sufletul meu, gândurile și experiențele. Mi-am dorit sa scriu cu lumina propriile povesti. Atunci am început să mă îndrept și către alte genuri fotografice cum ar fi portretul fine-art și fotografia conceptuală.

Fotografia m-a ajutat să cunosc locuri, oameni, să mă cunosc pe mine. Iar studiul fotografiei cu tot ce presupunea- partea tehnică, estetică, simbolistică, conceptuală m-a adus într-o lume în care analiticul se îmbină cu creativitatea într-un mod fascinant, iar eu simt să rămân un explorator fidel incurabil al acestui târam.

In timp, unele imagini au devenit cunoscute publicului larg prin diferite articole, interviuri și expoziții care mi-au umplut sufletul de bucurie. Însă nimic nu mă face mai fericita decât sa dau mai departe ceea ce știu. De aici pana la ideea de scoală de fotografie a mai fost un singur pas.

Mai multe imagini și informații puteți găsi pe www.luizamarinas.com

 

Mihai Stetcu

Trainer

Sunt Mihai Stetcu si sunt ambasador Nikon, fotograf oficial Red Bull iar in cei peste 20 de ani de experienta am colaborat cu Reuters, EPA, AP, Antena 1, Gazeta Sporturilor si am calatorit in jurul lumii cu o multime de

...Citeste mai mult
Mihai Stetcu

Trainer

Sunt Mihai Stetcu si sunt ambasador Nikon, fotograf oficial Red Bull iar in cei peste 20 de ani de experienta am colaborat cu Reuters, EPA, AP, Antena 1, Gazeta Sporturilor si am calatorit in jurul lumii cu o multime de proiecte fantastice (si in continuare o fac).

Ca fotograf caut tot timpul sa ma dezvolt asa ca nu m-am oprit la o singura latura a fotografiei, am experimentat si invatat tot ce putea sa ma ajute sa ajung sa transform pasiunea, hobbyul in jobul perfect.

Mi-am dezvoltat creativitatea, abilitatea a comunica si de a ma juca cu lumina invatand fotografia de fashion si advertising.
Am invatat sa anticipez si mi-am antrenat viteza de reactie invatand fotografia de sport.
Fotografia de food mi-a aratat care sunt micile detalii care fac diferenta.
Am finisat imaginile mele invatand sa le editez.

Experienta mea de acum o datorez unor oameni fantastici care au corectat, slefuit, ghidat ceea ce eram eu ca fotograf la inceput de drum in anul 1994.
Daca doresti sa descoperi minunata lume a fotografiei, eu sunt aici si sunt gata sa iti ofer toata experienta mea.

Sunt pregatit sa iti arat cum fotografia poate:

  • sa ajunga de de hobby la acel job de care sa nu te plictisesti niciodata
  • sa ajunga de la hobby la acel job la care sa mergi cu zambetul pe buze
  • sa ajunga de la hobby la acel job care sa te faca sa sari jos din pat dimineata
  • sa ajunga de la hobby la acel job de la care nu mai vrei sa pleci in vacanta